MediaWatch

Ny direktør for Format-selskab kommer fra Ekstra Bladet

I forbindelse med lukningen af ungemediet Format valgte adm. direktør og chefredaktør Benjamin Kürstein at forlade selskabet. Ny direktør er nu udpeget.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg/Arkiv

Det bliver Ekstra Bladets adm. redaktør, Ole Sloth, der overtager posten som adm. direktør i Medieselskabet af 2017 A/S, der måske er bedre kendt som selskabet bag JP/Politikens Hus' nu nedlukkede ungesatsning Format. Det bekræfter han over for MediaWatch.

Ole Sloth afløser Benjamin Kürstein, der for lidt over et år siden blev hentet fra stillingen som indholdschef og chefredaktør for Vice i Norden for at kickstarte det nye tiltag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs