MediaWatch

Ebay-stifter bag medie uden egen platform

Pierre Omidyar, Ebay-milliardær og manden bag First Look Media, er klar med sit nyeste projekt, Reported.ly, der ikke får hverken hjemmeside eller app, men udelukkende skal findes på bl.a. Twitter og Facebook.

Pierre Omidyar, pengemanden bag First Look Media. | Foto: AP/POLFOTO/ARKIV

Ingen hjemmeside eller app, men et hold af journalister der filtrerer nyheder og tjekker links, tweets og andet indhold og bringer det på platforme som Facebook, Twitter og Reddit.

Projektet Reported.ly er seneste bud på et medie i Ebay-stifter Pierre Omidyars First Look Media, der har den tidligere National Public Radio-blogger og community manager Andy Carvin i spidsen. Han gjorde sig bemærket under det arabiske forår, hvor han overvågede tweets og andre kilder for information fra de folk, der befandt sig på gaden under revolutionen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs