MediaWatch

Create Denmark tilbageviser kritik fra manuskriptforfattere

Tv-producenter har gjort regning uden vært, mener talsmand for Create Denmark som svar på kritik fra Adam Price og Søren Sveistrup, som mener, bl.a. skuespillere har forlangt for høj betaling for rettigheder.

Benjamin Boe Rasmussen, th., formand for Dansk Skuespillerforbund og talsmand for Create Denmark. | Foto: Tariq Mikkel Khan

I månedsvis har udviklingen af nyt fiktionsindhold til streamingtjenester stået stille i Danmark som følge af en aftale om rettighedsbetaling til bl.a. skuespillere og instruktører - og det skyldes grådighed fra kunstnerforbundenes side, skriver manuskriptforfatterne Adam Price og Søren Sveistrup i en kronik i Politiken.

Men den kritik skyder helt forbi, mener Benjamin Boe Rasmussen, formand for Dansk Skuespillerforbund og talsmand for Create Denmark, som repræsenterer kunstnerforbundene.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs