MediaWatch

Altinget og Mandag Morgen får ny kommerciel direktør

Alrow Media, som bl.a. udgiver specialmedierne Mandag Morgen og Altinget, sætter ny chef i spidsen for at samle selskabets fire kommercielle afdelinger i Danmark.

Michael Thomsen kommer fra en chefstilling i energibranchen. | Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

Michael Thomsen bliver ny kommerciel direktør i Alrow Media, hvor han får det overordnede ansvar for selskabets kommercielle aktiviteter i Danmark. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den nye kommercielle chef kommer fra en stilling som chef for B2C (business to consumer, red.) hos energiselskabet Seas-NVE. Forinden havde han i en årrække ledende stillinger i telesektoren.

Jobbet hos Alrow Media består i at samle de fire kommercielle afdelinger i den danske del af selskabet under en og samme hat. Det gælder marketing, abonnements- og annoncesalg til Altingets 28 nichemedier og Mandag Morgen, og i salg af bl.a. uddannelse og events.

”Vi har de seneste år haft en markant vækst, som skal fortsætte og udbygges. Vi udvider løbende kerneforretningen med nye medier, vidensprodukter og investeringer i ny teknologi. Derfor er der behov for at styrke vores strategiske salgsarbejde og udvikle den samlede kunderejse,” udtaler Christoph Nørgaard, adm. direktør i Alrow Media.

Selv ser 41-årige Michael Thomsen frem til at blive en del af mediebranchen.

”Jeg glæder mig til - sammen med teamet - at få styrket den samlede kunderejse og ikke mindst bygge videre på det digitale fundament. Der ligger et stort potentiale i at udfolde vores indhold og indsigter bredere, end vi gør i dag,” lyder det.

Alrow Media har udover Danmark aktiviteter i Norge og Sverige. Sidste år flerdoblede medieselskabet sit årsresultat fra 668.000 kr. i forrige regnskabsperiode til 7,82 mio. kr. i regnskabet for 2020-2021.

Altinget finder kommerciel direktør til norsk udvidelse

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs