MediaWatch

Altinget satser stort på Norge: "Timingen er rigtig"

Efter at have skåret nicheforretningen til er fundamentet i Alrow Media-koncernen nu på plads og tiden inde til at realisere næste skridt i selskabets internationaliseringsplan. Det fortæller adm. direktør Christoph Nørgaard, der ikke ser årelangt underskud i svensk Altinget-satsning som forhindring.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget

Otte år efter den svenske Altinget-forretning lagde fra land, er det danske medieselskab klar til at sætte endnu et internationaliseringsskib i søen. Det sker i Norge, når adm. direktør i Alrow Media, Christoph Nørgaard, gør alvor af ambitionen om at udbygge det politiske nichemediehus til et nordisk foretagende.

Allerede i 2021 luftede direktøren planer om at udbygge det 22 år gamle mediehus forbi de danske og svenske grænser, efter frasalget af Grønbechs Hotel i Allinge på Bornholm. Hotellet har været underskudsgivende det meste af tiden siden opkøbet i 2014, og salgsskiltet sidste sommer markerede et mere stringent fokus på kerneforretningen - der er porteføljen af politiske nichemedier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs