MediaWatch

Michael Dyrby afviser yderligere interviews efter dokumentar

Efter interviews til Berlingske, DR, Ekstra Bladet og Information har B.T.'s ansv. chefredaktør, Michael Dyrby, meddelt Jyllands-Postens chefredaktør, at det er slut.

Michael Dyrby er vendt tilbage til arbejde på B.T. onsdag. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Joakim Rimer Rasmussen

Det var med en udgangsreplik om, at han ville stille op til  flere interviews, at B.T.'s ansv. chefredaktør tirsdag gav det første interview efter en uge tavshed om metoo-dokumentaren om TV 2.

Men efter at have givet interviews til Berlingske, DR, B.T., Information og Ekstra Bladet, men nu er det tilsyneladende slut, skriver Journalisten.

Jyllands-Posten har blandt andre forsøgt at få et interview med B.T.-chefredaktøren, men i en sms til Marchen Neel Gjertsen, chefredaktør på Jyllands-Posten, skriver Michael Dyrby; "Jeg giver ikke flere interviews".

Også MediaWatch har forsøgt at få et interview med B.T.s chefredaktør, og det samme har Politiken, Frihedsbrevet, Loud og fagbladet Journalisten.

Tirsdag bragte Berlingske det første interview med Michael Dyrby, efter dokumentaren "Metoo: Sexisme bag skærmen". Her spurgte Berlingske, om han agtede at stille op til interview andre steder. Her lød svaret kort; "Ja".

Michael Dyrby er vendt tilbage til arbejde på B.T. onsdag, efter at han havde taget ferie i kølvandet på dokumentaren "Metoo: Sexisme bag skærmen".

Krab-Johansen ville ønske at Dyrby havde stillet op til interview med det samme

Michael Dyrby erkender krænkelser i sin cheftid på TV 2

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs