MediaWatch

DR Ung henter ny chef hos Nuuday

Fra januar 2022 får DR besat stillingen som chef med ansvar for bl.a. indkøb af unscripted indhold til unge brugere.

Linda Etgar har været i Yousee siden 2016, hvor hun har været ansat i forskellige chefstillinger. | Foto: Emilia Therese, DR pressefoto

1. januar bliver DR Ung en chef rigere, når Linda Etgar tiltræder som redaktionschef for "Ekstern TV-produktion og tværgående", som er et nyt område i DR Ung som følge af DRs digitale udviklingsplan.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

I stillingen får Linda Etgar ansvaret for indkøb af såkaldt unscripted indhold til DRTV under P3-brandet, mens hun også skal øge brugerinddragelse og tværmedialitet.

"Jeg glæder mig meget til at være med til at definere det nye samlede P3-brand sammen med mine nye kollegaer. Særligt glæder jeg mig til at levere væsentligt og vedkommende public service-indhold og til at sætte dagsordner, skabe debat og formidle indhold på nyskabende måder, der hvor målgruppen er," siger Linda Etgar.

Linda Etgar kommer fra en chefstilling hos TDC's distributionsarm, Nuuday, hvor hun blandt andet har stået for lanceringen af tv-kanalen Xee. Derudover var hun også ansvarlig for indkøb af serier og for at udvikle og gennemføre kanalens strategi.

Tidligere har Linda Etgar arbejdet hos den britiske public service-kanal BBC fra 2006 til 2016.

"Jeg glæder mig enormt meget til at få Linda med om bord, fordi hun både kommer med kommerciel og public service-erfaring på tv-siden. Derudover har hun målgruppeforståelse og en rigtig god fornemmelse for de enkelte programmers strategiske funktion i porteføljen og i forhold til det brand, der skal bygges. Og så er hun vant til at arbejde tværmedielt og har i kraft af sit arbejde med Xee et godt kendskab til det eksterne produktionsmiljø i Danmark," siger Malene Birkebæk, der er ledende redaktionschef i DR Ung.

Tv-stationernes fiktionschefer går efter drama i flere afskygninger

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs