MediaWatch

DR Nyheder hyrer digital profil fra Weekendavisen som chef for nyt område

DR sætter nu navn på den chef, der skal lede det nye område i DR Nyheder - dr.dk, lyd og mobil - som blev skabt i forbindelse med stor omfattende digital omstillingsplan i oktober.

Anders Emil Møller skifter Weekendavisen ud med DR i det nye år | Foto: Sara Galbiati

Anders Emil Møller sætter sig 1. januar i stolen som ledende redaktionschef for området dr.dk, lyd og mobil i DR Nyheder, hvor han får en central rolle i den digitale omstilling og udvikling af DR's samlede tilbud. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DR.

Den nye chef i DR Nyheder bliver en del af DR Nyheders strategiske ledelse, Nyhedsledelsen. Han kommer fra en stilling som digital redaktør på Weekendavisen, hvor han havde ansvar for digitalt indhold, produktudvikling og kulturforandring. Tidligere har han bl.a. været digital udviklingschef på Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs