MediaWatch

Beskæftigelsesministeriet skal finde ny pressechef

Efter fire år på posten stopper Jens Jacob Lerche som pressechef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har været siden 2012.

Beskæftigelsesminsiteriet | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Beskæftigelsesministeriet skal finde en ny spids i deres presse- og kommunikationsafdeling, da Jens Jacob Lerche stopper som pressechef ved udgangen af april måned. Det skriver Altinget.

"Til maj stopper jeg i Beskæftigelsesministeriet. Efter otte år de seneste fire som pressechef. Har været spændende, sjovt og og ikke sjældent travlt, som det nu er i et ministerium. Og den seneste tid har der også været lidt ekstra på programmet pga corona," skriver Jens Jacob Lerche i et Facebook-opslag, skriver Altinget.

Jens Jacob Lerche har været en del af ministeriets pressekorps siden 2012 og pressechef siden 2017. Før det var han bl.a. journalist og nyhedsredaktør på Ritzaus Bureau i en årrække.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs