MediaWatch

Afgående chefredaktør rykker ind i regionspolitik

Nicolai Kampmann, som snart vinker farvel til posten som chefredaktør på A4 Medier, stiller op til efterårets regionsrådsvalg for Socialdemokratiet.

Pressefoto | Foto: Avisen.dk/A4 Medier

Efter mange år som journalist, pressechef og senest som chefredaktør A4 Medier går Nicolai Kampmann ind i politik - nærmere bestemt håber han på en plads i Region Hovedstadens regionsråd, skriver Netavisen Pio.

Nicolai Kampmann har indtil videre som den eneste meldt sit kandidatur til Socialdemokratiet i Hvidovre-kredsen til regionsrådet. Om han bliver partiets kandidat i kredsen, bliver formelt set afgjort ved en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af april.

Han træder dermed i sin fars og farfars fodspor på den poltiske sti. Han far, Jens Kampmann, har været minister under Anker Jørgensen-regeringerne og hans farfar, Viggo Kampmann, var Danmarks statsminister i starten af 1960'erne.

Regions- og kommunalvalget finder sted i november i år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs