MediaWatch

Anders Langballe stopper som pressechef

Tidligere politisk redaktør på TV 2 og nuværende pressechef for Danske Handicaporganisationer, Anders Langballe, har opsagt sin stilling efter et års tid i jobbet bl.a. for at koncentrere kræfterne om en kommende bogudgivelse, skriver han.

Anders Langballe fik stillingen som pressechef for Danske Handicaporganisationer i bygyndelsen af 2020. Nu vil han fokusere på udgivelsen af sin kommende bog. | Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix

April bliver sidste måned, Anders Langballe sidder i stillingen som pressechef for Danske Handicaporganisationer. Det oplyser den tidligere politiske redaktør på TV 2 i et opslag på Facebook.

Anders Langballe blev i slutningen af 2018 ramt af en blodprop i hjernen og sygemeldt fra sin stilling på TV 2. I begyndelsen af 2020 stoppede han som politisk redaktør og blev efterfølgende ansat som pressechef i Danske Handicaporganisationer kort før coronapandemien lukkede landet ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs