MediaWatch

Disney udskyder premieren på fem film

Walt Disney udskyder blandt andet premieren på de to Marvel Studios film "Black Widow" og "Cruella". Og alle filmene kan til premieren ses både i biografen og via streaming.

"Balck Widow", hvor Scarlett Johansson spiller russisk spion, får premiere den 9. juli både på det store lærred og i hjemmebiografen via Disney+. | Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Walt Disney udskyder nu premieren på i alt fem film - deriblandt de to Marvel Studios film "Black Widow" og "Cruella". Og alle filmene kan til premieren ses både i biografen og via streaming.

Det oplyser underholdningsgiganten ifølge flere medier tirsdag aften

"Balck Widow", hvor Scarlett Johansson spiller russisk spion, får premiere den 9. juli både på det store lærred og i hjemmebiografen via Disney+. Mens "Cruella" bliver vist både ude og hjemme den 28. maj. Begge film er blevet udskudt i to måneder.

Beslutningen kan blive et hårdt slag for biograferne, der lige nu forsøger at kæmpe sig tilbage efter nedlukningerne i mere eller mindre udbredt stil på grund af coronapandemien.

For selv om det i flere stater i USA er muligt at gå i biografen under restriktioner, så er biografgængerne ikke kommet tilbage i stor stil, skriver Bloomberg News.

En Disney-aktie falder 1,9 pct. tirsdag.

Disney+ har succes – men underskud slår skår i glæden

Biografgigant styrtdykker: Lukker en lang række biografer midlertidigt

Disney udskyder premiere på Mulan-film 

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs