MediaWatch

Tre danske fotografer hædret ved prisuddeling

Fotografer fra Berlingske og Jyllands-Posten vandt første-, anden- og tredjeplads ved international fotoprisuddeling.

To fotografer fra Berlingske og én fra Jyllands-Posten har vundet priser ved den internationale fotokonkurrence Pictures of the Year International. Det skriver Jyllands-Posten og Berlingske.

De tre fotografer vandt de tre øverste placeringer i kategorien "Newspaper Local Picture Story". Førstepladsen gik til Berlingskes Thomas Lekfeldt for serien "Nætter på neonatalafdelingen". Andenpladsen gik til Asger Ladefoged, ligeledes fra Berlingske, for "Alternativ læring". Casper Dahlhoff fra Jyllands-Posten fik tredjepladsen for "Det Sidste Barn På Bjerget".

"Det er fedt, at se dansk fotojournalistik kan gøre sig så godt. Det viser jo et værd fra den uddannelse, som vi har. En uddannelse, der er under et maksimalt pres. Så synes jeg, at det er flot, at vi er tre danske fotografer, der rydder en kategori," siger Casper Dahlhoff til Jyllands-Posten.

Uddelingen af Pictures of the Year Internation kommer i samme uge, som World Press Photo blev uddelt. Her gik hovedprisen til Burhan Ozbilici for hans fotografi af drabet på Andrej Karlov, den russiske ambassadør i Tyrkiet.

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere