MediaWatch

Dansk instruktør får Emmy-nominering

Den populære tv-serie "Natportieren" høster stor ros i udlandet og nu også en Emmy-nominering til sin danske instruktør.

Foto: Richard Shotwell/AP/Polfoto/Arkiv

Den britisk-amerikanske tv-serie "Natportieren" eller på engelsk "The Night Manager" fortsætter med at høste international ros og hæder til folkene bag.

Torsdag blev det offentliggjort, at den danske instruktør Susanne Bier, der har instrueret serien, er blevet nomineret til sin første Emmy for sit arbejde bag kameraet. Det oplyser DR.

Det er Susanne Biers første tv-serie. Den bygger på den kendte forfatter John le Carrés bestsellerbog med samme titel, der udkom i 1993. Bogen handler om Jonathan Pine, en tidligere britisk elitesoldat, der arbejder som natportier på et hotel. Her bliver han rekrutteret af den britiske efterretningstjeneste til at skaffe oplysninger om en britisk forretningsmand.

Den danske instruktør er nomineret i kategorien for bedste instruktør af miniserie eller tv-film, mens "Natportieren" er nomineret til i alt 12 Emmy-priser. Emmy-priserne overrækkes 18. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs