MediaWatch

Lars Munch forlader fødevarekoncerns bestyrelse

JP/Politikens Hus' bestyrelsesformand forlader bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers efter lidt over et år på posten.

Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv
Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv

Efter lidt over et år stopper Lars Munch som formand for bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers. Det skriver Finans.

"Vi har haft vanskeligt ved at blive enige om selskabets udvikling, og jeg går derfor af som formand og træder ud af bestyrelsen," siger Lars Munch til Finans om baggrunden for bruddet.

Lars Munch satte sig på formandsposten i selskabet 15. januar 2015. Ny mand i spidsen for Løsismose Meyers' bestyrelse bliver den hidtidige næstformand, Thomas Klitbo.

Lars Munch har siden marts 2014 været bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus. Før da var han adm. direktør i samme koncern. Han er desuden bestyrelsesformand for kunstmuseet Louisiana.

Forsiden lige nu

Weekendavisen skal have ny formand

De seneste ledelsesskift i Berlingske Media giver også udskiftninger i flere af koncernens selskabers bestyrelser, herunder Weekendavisens.

Nye Borgerlige på vej med eget medie

I rækken af politiske partier, der selv laver medieproduktioner, barsler Nye Borgerlige med et digitalt medietiltag, der skal i luften inden næste valg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere