MediaWatch

Lars Munch forlader fødevarekoncerns bestyrelse

JP/Politikens Hus' bestyrelsesformand forlader bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers efter lidt over et år på posten.

Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv

Efter lidt over et år stopper Lars Munch som formand for bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers. Det skriver Finans.

"Vi har haft vanskeligt ved at blive enige om selskabets udvikling, og jeg går derfor af som formand og træder ud af bestyrelsen," siger Lars Munch til Finans om baggrunden for bruddet.

Lars Munch satte sig på formandsposten i selskabet 15. januar 2015. Ny mand i spidsen for Løsismose Meyers' bestyrelse bliver den hidtidige næstformand, Thomas Klitbo.

Lars Munch har siden marts 2014 været bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus. Før da var han adm. direktør i samme koncern. Han er desuden bestyrelsesformand for kunstmuseet Louisiana.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs