Lars Munch får toppost i Meyer-fusion

Bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, Lars Munch, bliver bestyrelsesformand for den gastronomiske fusion mellem Løgismose og Meyer.
JØRGEN RUDBECK, FØDEVAREWATCH

JP/Politikens Hus bestyrelsesformand får en ny tung bestyrelsespost at se til.

Torsdag blev Henrik Vildenfeldt udnævnt som ny økonomidirektør i Løgismose/Meyer-fusionen L+M Aps. Det skete kort tid efter, Claus Meyers og Grønlykke familiens salg af deres virksomheder til den britiske kapitalfond IK Investment Partners var blevet godkendt af de danske konkurrencemyndigheder.

Nu erfarer FødevareWatch, at der også er fundet en bestyrelsesformand for det nye selskab L+M, og at det bliver 55-årige Lars Munch.

Lars Munch er mest kendt for sit arbejde i den danske medieverden, hvor han blandt andet har været direktør for JP/Politikens Hus, indtil han sidste år blev afløst af Stig Kirk Ørskov.

I dag sidder han som bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, men er derudover også formand for Louisiana Museum, BRFfonden og SOS Børnebyerne.

Det er endnu lidt usikkert, om direktionen er endeligt på plads, eller om der kommer tilføjelser til økonomidirektør Henrik Vildenfeldt, driftsdirektør Steen Aalund Olsen og adm. direktør Steen Halbye.

Det er fredag morgen ikke lykkedes at få en kommentar fra Lars Munch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også