MediaWatch

Lars Munch får toppost i Meyer-fusion

Bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, Lars Munch, bliver bestyrelsesformand for den gastronomiske fusion mellem Løgismose og Meyer.

JP/Politikens Hus bestyrelsesformand får en ny tung bestyrelsespost at se til.

Torsdag blev Henrik Vildenfeldt udnævnt som ny økonomidirektør i Løgismose/Meyer-fusionen L+M Aps. Det skete kort tid efter, Claus Meyers og Grønlykke familiens salg af deres virksomheder til den britiske kapitalfond IK Investment Partners var blevet godkendt af de danske konkurrencemyndigheder.

Nu erfarer FødevareWatch, at der også er fundet en bestyrelsesformand for det nye selskab L+M, og at det bliver 55-årige Lars Munch.

Lars Munch er mest kendt for sit arbejde i den danske medieverden, hvor han blandt andet har været direktør for JP/Politikens Hus, indtil han sidste år blev afløst af Stig Kirk Ørskov.

I dag sidder han som bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, men er derudover også formand for Louisiana Museum, BRFfonden og SOS Børnebyerne.

Det er endnu lidt usikkert, om direktionen er endeligt på plads, eller om der kommer tilføjelser til økonomidirektør Henrik Vildenfeldt, driftsdirektør Steen Aalund Olsen og adm. direktør Steen Halbye.

Det er fredag morgen ikke lykkedes at få en kommentar fra Lars Munch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs