MediaWatch

Garvet tv-mand bliver partner og producent i Freeport

Tidligere chef hos Eyeworks og Warner Bros. Denmark slutter sig til Freeport Media som partner og producent.

Berthel Ravn Berthelsen (tv.) og Karsten Kjær | Foto: PR

Berthel Ravn Berthelsen er ny producent og partner i Freeport Media. Det oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye partner har senest været udviklingschef hos Warnes Bros. Denmark og var før det programchef hos produktionsselskabet Eyeworks.

Berthel Ravn Berthelsen skal fremover stå i spidsen for Freeport Media sammen med ejer og direktør, Karsten Kjær.

"Kombinationen af Karsten Kjærs omfattende journalistiske og produktionsmæssige kompetencer og mine erfaringer med programudvikling i alle genrer gør, at vi i Freeport kan byde ind med en meget bred vifte af danskudviklede ideer med garanti for et sikkert journalistisk håndelag og produktionskvalitet i topklassen," udtaler Berthel Ravn Berthelsen i pressemeddelelsen.

20 år på bagen

Freeport står bl.a. bag "Politiskolen" på TV 2, "Krimi 5" på Kanal 5 og "Aktionen på TV 3.

"Jeg glæder mig til samarbejdet. Det bliver både spændende og sjovt at få Berthel med til at udvide det factual entertainment brand, Freeport står for," siger Karsten Kjær, ejer af Freeport, i pressemeddelelsen.

Karsten Kjær stiftede Freeport for omkring 20 år siden, hvor selskabet var in-house produktionsselskab for MTG. Ifølge seneste årsregnskab, som er fra 2014, for moderselskabet Freeport Film havde selskabet et resultat på 1,3 mio. kr. og en egenkapital på 10,4 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs