MediaWatch

Bilzonen skal have ny direktør

Efter ti år på posten skal Bilzonen have ny direktør. Den nuværende direktør skifter til januar til dansk start-up virksomhed.

Siden 2006 har Frank Espersen stået i spidsen for Bilzonen som adm. direktør, men fra januar skifter han spor. Fremover skal han være salgsdirektør i den danske tech-virksomhed Plytix.com.

”Jeg er et sted i livet, hvor det kunne være spændende at kaste sig ud i et nyt eventyr. Potentialet i Plytix.com er meget stort, og jeg synes, at det kunne være interessant at være med til at bygge en start-up virksomhed op og skabe en ny forretning,” siger Frank Espersen.

Plytix.com er en analyseplatform til ehandel, som brands bl.a. kan bruge til at måle, hvordan deres produkter performer på tredjeparts-hjemmesider.

I løbet af de seneste 17 år har Frank Espersen beskæftiget sig med onlineforretning på Berlingske Online, Metropol Online, Jobzonen og senest igennem ti år på Bilzonen, så tiden var moden til nye udfordringer.

”Jeg føler, at jeg har taget min tørn på Bilzonen og efterlader forretningen i god behold,” siger Frank Espersen.

”Vi har haft nogle udfordrende år på Bilzonen, efter vi fik en ny konkurrent, Biltorvet, som vi dog ikke mærker så meget til længere. Vi har været i en fase, hvor vi har bygget op igen og udviklet os til både at være en markedsplads og et indholdssite med Danmarks største udvalg af test og artikler om biler.”

Søren Eriksen er ny konstitueret direktør på Bilzonen, men Frank Espersen vil fortsat være tilknyttet som ekstern konsulent. 

Tidligere på ugen fik Bilzonen ny bestyrelsesformand, efter Claus Hovge Andersen stoppede. Den nye formand er annoncedirektør i Berlingske Media, Henning Andersen. Ny næstformand er Jacob Zeeberg, der er chef for forretningsudvikling på TV 2. Han overtog posten fra tidligere koncerndirektør i Berlingske Media, John Kristensen. Sidste mand i bestyrelsen er bladdirektør på Ekstra Bladet, Jan Damgaard.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs