MediaWatch

Erhvervskorrespondent forlader DR

Nina Munch-Perrin stopper som erhvervskorrespondent på DR.

Foto: DR/Polfoto/Arkiv

Opdateret kl. 16.15. DR skal på jagt efter en ny erhvervskorrespondent. Den hidtidige, Nina Much-Perrin, har valgt at sige sit job op. Det bekræfter DR og erhvervskorrespondenten selv over for MediaWatch.

Hun kom til stillingen i DR i 2012 som led i en styrkelse af DR's erhvervsdækning. Det gjorde hun efter en kort periode på Børsens finansredaktion. Tidligere var hun vært på TV 2 Finans.

DR går nu på jagt efter en afløser, siger indholdschef i DR Nyheder, Sandy French.

"Nu har vi meldt ud, at hun stopper. Men det er klart, at vi selvfølgelig ikke dropper at have en erhvervskorrespondent," siger Sandy French til dr.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs