MediaWatch

TV 2 Østjylland får tidligere DR-vært om bord

Mangeårig tv-journalist Christian Gundtoft sætter sig i stolen som vært og reporter på Nyhederne på TV 2 Østjylland.

Tv-vært og reporter Christian Gundtoft skifter hovedstaden ud med Østjylland. 

Han sætter sig inden længe i stolen som vært på Nyhederne på TV 2 Østjylland, hvor han ud over værtsrollen også skal arbejde som reporter.

Christian Gundtoft er ikke helt ukendt med den del af Danmark. Han var vært og tilrettelægger på programmet ”Forsvundne Danskere”, som blev produceret hos DR i Aarhus.

Nyhedschef Lars Mandal ser frem til samarbejdet.

”Jeg er glad for og stolt over, at vi kan sige velkommen til en journalistisk kapacitet som Christian, og jeg er sikker på, at han vil være med til at styrke vores i forvejen markante position som landets vel nok stærkeste regionale redaktion,” siger Lars Mandal i en pressemeddelse.

Christian Gundtoft har arbejdet på Fyens Stiftstidende og Ekstra Bladet, men han er nok mest kendt for sit journalistiske arbejde for DR.  Han har arbejdet som reporter på TV Avisen, herunder i flere perioder på Christiansborg. Han var i en periode redaktør og vært på magasinet Indefra på DR 2, før han kom til Nordisk Film som redaktionschef og vært.

Christian har senest været TV3-vært, men ansat af Koncern TV .

DR-chef har undskyldt over for Gundtoft 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs