MediaWatch

DR-chef har undskyldt over for Gundtoft

Den DR-chef, der havde ansvaret for at afvikle valgaftenen den 13. november, har givet journalist Christian Gundtoft en undskyldning.

Den DR-chef, der havde ansvaret for at afvikle valgaftenen den 13. november, har givet journalist Christian Gundtoft en undskyldning.

Det oplyser tillidsmanden på DRs politiske redaktion, Ole Lorentzen, til Berlingske Tidende.

Christian Gundtoft blev fjernet fra opgaven med at følge Ny Alliance på valgaftenen efter pres fra partiet, der ikke ønskede ham, da han er personlig ven med Henrik Qvortrup.

Netop fordi Gundtoft har fået en undskyldning, var Ole Lorentzen af den overbevisning, at den sag var ude af verden, og han undrer sig derfor over DRs nyhedschef Ulrik Haagerups udtalelser i går, hvor han fastholdt, at man gjorde det rigtige ved at fjerne Gundtoft.

Ole Lorentzen vil nu gerne have et møde med Ulrik Haagerup om sagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs