MediaWatch

Monica Krog-Meyer går på pension - næsten

Radiovært Monica Krog-Meyer har opsagt sit job på P4 og sender sit program sidste gang den lørdag 27. juni.

Radiovært Monica Krog-Meyer har opsagt sit job på P4 og sender sit program sidste gang den lørdag 27. juni.

Det meddelte hun i går på Facebook.

"Jeg har sagt op, og jeg går på pension," siger den 65-årige erfarne radiovært, men tilføjer i samme åndedrag at det ikke helt passer.

Programmet "Monicas Mødested" vil nemlig fortsat kunne høres på P5.

Monica Krog-Meyer studerede fransk på universitetet, og da hun første gang blev ansat i DR i 1974 var det til at hjælpe med fransk-serien Pierre et Colette.

Monica Krog-Meyer rykkede fra franskundervisningen over til P3, hvor hun arbejdede som speaker fra 1976, og til Underholdningsafdelingen. Siden blev hun vært for blandt andet Radio Rita, Strax og Natradioen.

Efter en afstikker til Radio 2, vendte hun tilbage til DR i 2002, hvor hun har haft flere opgaver som vært for P4 København og P4.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs