MediaWatch

Monica Krog-Meyer går på pension - næsten

Radiovært Monica Krog-Meyer har opsagt sit job på P4 og sender sit program sidste gang den lørdag 27. juni.

Radiovært Monica Krog-Meyer har opsagt sit job på P4 og sender sit program sidste gang den lørdag 27. juni.

Det meddelte hun i går på Facebook.

"Jeg har sagt op, og jeg går på pension," siger den 65-årige erfarne radiovært, men tilføjer i samme åndedrag at det ikke helt passer.

Programmet "Monicas Mødested" vil nemlig fortsat kunne høres på P5.

Monica Krog-Meyer studerede fransk på universitetet, og da hun første gang blev ansat i DR i 1974 var det til at hjælpe med fransk-serien Pierre et Colette.

Monica Krog-Meyer rykkede fra franskundervisningen over til P3, hvor hun arbejdede som speaker fra 1976, og til Underholdningsafdelingen. Siden blev hun vært for blandt andet Radio Rita, Strax og Natradioen.

Efter en afstikker til Radio 2, vendte hun tilbage til DR i 2002, hvor hun har haft flere opgaver som vært for P4 København og P4.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs