MediaWatch

TV 2 Fyn udvider ledergruppe med ny produktionschef

TV 2 Fyn udnævner ny produktionschef, der træder ind i ledelsen i forlængelse af stationens store hamskifte til regional 24-timers nyhedskanal.

Foto: Robert Wengler

Michael Jensen, 54, skifter 1. april titel fra ledende producer til produktionschef på TV 2 Fyn. Det oplyser den regionale tv-station i en pressemeddelelse.

Han indtræder samtidig formelt i ledelsesgruppen, der vokser fra fem til seks, hvor han bliver en af tre indholdschefer, der har ansvaret for det kreative og journalistiske indhold på TV 2 Fyns kanaler, på tv og digitalt.

"TV 2 News på fynsk" i luften

Udnævnelsen og organisationsændringen i ledelsen kommer, efter TV 2 Fyn har gennemført omfattende forandringer teknisk og journalistisk, der kulminerede med relanceringen i år af TV 2 Fyn som den første regionale 24-timers nyhedskanal -  ”TV 2 News på fynsk”.

De to øvrige indholdschefer i ledergruppen er redaktionscheferne Rikke Bekker og Jakob Risbro, og leden består derudover af økonomichef Flemming Kjær Hansen, teknikchef Ken Petersen og direktør Esben Seerup.

Michael Jensen, der oprindeligt er uddannet pressefotograf, bliver samtidig personaleleder for TV 2 Fyns producere, fotografer og grafikere.

Før sit skifte til TV 2/FYN i maj 2014, hvor han kom til som ledende producer, arbejdede Michael Jensen i godt 20 år som producer på TV 2 Nyhederne og TV 2 News.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs