MediaWatch

Redaktionschef på TV 2 Nyhederne stopper

Efter 16 år forlader redaktionschef for bl.a. 'Station 2' TV 2 Nyhederne for at blive freelancer. Hans afløser er fundet.

Foto: PR: Gyldendal/Robin Skjoldborg

TV 2-klassikeren inden for blå blink-genren, 'Station 2', skifter ud i den redaktionelle ledelse.

Efter 16 år på TV 2 Nyhederne har Station 2's redaktionschef gennem de seneste tre år, Michael Robak, valgt at stoppe for at blive freelancer.

"Jeg har haft masser af store udfordringer på TV 2 og det har været en meget svær beslutning at forlade stationen. Men jeg har længe haft lyst til at prøve mig selv af i nye sammenhænge. Jeg vil gerne skrive mere og vil gerne fortsætte med at lave tv. Både som igangsætter, idémand og redaktionel kraft. Det får jeg mulighed for nu," siger Michael Robak i en meddelelse.

Forfatterdebut i efteråret

Ud over Station 2 har Michael Robak haft ansvar for flere faktaserier og dokumentarprogrammer på TV 2 senest 'Sigøjnerbossen og hans berygtede familie'. Han har tidligere været reporter og redaktør på News og TV 2's eventafdeling under ULla Pors Nielsen og debuterede i oktober sidste år som forfatter på Gyldendal med romanen: 'Hele byen ved det'.

Det spor håber han, der også bliver tid til at forfølge som freelancer.

Michael Robak afløses på TV 2 af Michael Nørgaard, der bl.a. har været tilrettelægger på Operation X. 

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs