MediaWatch

Jakob Mejlhede får nyt job i Viasat

Jakob Mejlhede skal lede et team på 50 mennesker som ny senior vicedirektør for indkøb og programmer i Viasat Broadcasting, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Han har arbejdet i Viasat i fem år og har base i London, hvor han fortsat skal holde til nu med ansvar for alle Viasats programindkøb og indholdsudvikling for free-tv og pay-tv-kanalerne på tværs af 35 lande. Han skal sikre de bedste ideer til nye underholdningsformater inklusiv reality og scripted content.

Jakob Mejlhede skal lede et team på 50 mennesker som ny senior vicedirektør for indkøb og programmer i Viasat Broadcasting, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han har arbejdet i Viasat i fem år og har base i London, hvor han fortsat skal holde til nu med ansvar for alle Viasats programindkøb og indholdsudvikling for free-tv og pay-tv-kanalerne på tværs af 35 lande.

Han skal sikre de bedste ideer til nye underholdningsformater inklusiv reality og scripted content.

Før Jakob Mejlhede kom til MTG-ejede Viasat var han vicedirektør i MTV Nordic.

MTG’s viceadm. direktør for Nordic Broadcasting, Jørgen Madsen, kalder Jakob Mejlhede for en “top performer”, der nu skal styrke selskabet i den nyoprettede stilling, fremgår det af pressemeddelelsen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs