MediaWatch

DR2-producer vender tilbage til News

TV 2 har ansat ny chefproducer i København, der vender tilbage til Teglholmen og TV 2 News efter en periode på DR2.

Foto: TV 2

Louise Kajhøj er ansat som ny chefproducer på TV 2 i København, hvor hun får ansvaret for afviklingen af TV 2 News og web-tv, skriver tv-koncernen i en meddelelse.

Louise Kajhøj indledte sin tv-karriere på TV 2, hvor hun var med til at igangsætte TV 2 News i 2006 og sad efterfølgende i producerstolen på nichekanalen indtil foråret 2013. Her skiftede hun Teglholmen ud med DR Byen, hvor hun blandt andet producerede Deadline, DR2 Dagen og DR2 Nyheder, skriver TV 2.

1. februar vender hun tilbage til TV 2 som ansvarlig for News-afviklingen og web-tv, herunder den tekniske og visuelle udvikling af TV 2's afvikling og studier. Lige som hun ind imellem også vil være at finde ved keyboardet på producerpladsen på TV 2 News, melder koncernen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs