MediaWatch

Dorte Høeg Brask ny digital børneredaktør i DR

Dokumentarinstruktør og tilrettelægger Dorte Høeg Brask bliver ny digital børneredaktør i DR fra februar.

Dorte Høeg Brask. Foto: LinkedIn

Det er en kvinde med snart 20 års erfaring med at udvikle børneindhold til alle medieplatforme, som fra den 1. februar 2015 bliver ny digital børneredaktør i DR Medier.

Da tiltræder dokumentarinstruktør og tilrettelægger Dorte Høeg Brask jobbet, hvor hun skal lægge linjen for DR's digitale børneindhold og udvikle det i tæt samarbejde med redaktionerne for DR's børnekanaler, Ramasjang og Ultra.

Dorte Høeg Brask, der er 44 år, er uddannet som dokumentarfilm-instruktør fra Den Danske Filmskole i 2001, og siden 2010 har hun været filmkonsulent for børn og unge ved Det Danske Filminstitut.

”Børn er digitale indfødte, og DR har en stor opgave med at være til stede med vores indhold på de platforme, børnene er på og udvikle indhold, der udnytter de digitale muligheder,” siger kanalchefen for dr.dk, Michael Arreboe, i en pressemeddelelse.

DR mister Ramasjang-redaktør 

Dorte Høeg Brask er ikke ubekendt med DR, hvor hun i 1990’erne er ”vokset op” som vært på B&U-programmet ’Scratch’, og som instruktør og producent har hun stået bag en lang række dokumentarfilm og tv-serier for børn til DR.

Som filmkonsulent har Dorte Høeg Brask i de seneste fem år stået i spidsen for udviklingen af digitale universer til børn og unge, og hun har haft særligt fokus på at løfte tværmedielle projekter og spil i tæt samarbejde med film-, tv- og spilbranchen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs