MediaWatch

Ex-Jubii direktør i spidsen for Blackwood Seven

To af de oprindelige stiftere forlader bureauet Blackwood Seven, og tidligere Jubii-direktør Henrik Busch rykker ind som CEO.

Foto: facebook

Den tidligere Jubii-direktør, Henrik Busch, er trådt ind som CEO for det nystartede mediabureau Blackwood Seven, hvor han ellers var partner, skriver BureauBiz

Han udgør nu direktionen sammen med Thomas Bertelsen, der kommer fra OMD, og er CEO for bureauet, der blev oprettet i maj.

Derimod har to af de oprindelige stiftere forladt bureauet. Den tidligere Jobzonen-direktør Christoffer Feilberg trådte i maj ind som CEO. Han har forladt selskabet igen. Det samme har Bo Hansen Hansen, der var medstifter og som fik rollen som CTO. De har dog begge fortsat deres ejerandel og er noteret som partnere.

Blackwood Seven er stiftet på en vision om at sætte en ny dagsorden på mediemarkedet, og hentede et tocifret millionbeløb fra Vækstfonden og Seed Capital.

Blackwood Seven fik forleden en bod af brancheorganet Kreativitet & Kommunikation for at give urigtige oplysninger i investor og kunde-præsentationer.

Blackwood snupper broadcast-chef hos Maxus

Henrik Busch forlader direktørstolen hos Jubii 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs