MediaWatch

Henrik Busch forlader direktørstolen hos Jubii

I morgen er der chefskifte hos Jubii - Thomas Rimington tager over efter Henrik Busch, der træder ind i bestyrelsen.

Efter tre et halvt år som adm. direktør i Jubii A/S trækker Henrik Busch sig som daglig leder i online virksomheden. I stedet overtager Thomas Rimington posten - han kommer fra en stilling som som økonomidirektør i Jubii.

”Thomas er et stærkt kort for os, da han både er dygtig, respekteret og kender vores forretning ud og ind. Han har været med på de senere års rejse, og vi er helt sikre på, at han er den rigtige til at stå i spidsen for den videre udvikling af Jubii’s forretning,” siger bestyrelsesformand i Jubii, Jens Jakobsen, i en pressemeddelelse.

”Direktørskiftet er en naturlig fortsættelse af virksomhedens udvikling og har været undervejs et stykke tid. Henrik Busch har stået i spidsen for den meget flotte turnaround, som Jubii har gennemgået siden 2009. Og det er gået rigtigt godt. Henrik har dog ønsket at træde til side og med det få mulighed for at bruge sine stærke kompetencer som virksomhedsudvikler til anden side. Det ønsker vi ham al mulig held og lykke med.”

Henrik Busch har bl.a. en fortid som nordisk direktør hos Goviral, inden han kom til Jubii i 2009, som han ejer 10 pct. af. Han træder nu ind i bestyrelsen for selskabet - Jubiis direktion tegnes herefter af Thomas Rimington kommerciel direktør Martin Schradieck. 

Thomas Rimington er uddannet økonom fra CBS og har desuden en CBA fra AVT Institute Copenhagen. Fra 2001-2007 var han økonomi- og it-direktør i teleselskabet Telmore og fra 2007-2008 direktør i catering-firmaet Frokost.dk, inden han kom til Jubii.

- LR

Mere fra MediaWatch

TV 2 Play runder 1 mio. abonnenter

TV 2 er nået et skridt nærmere sit 2025-mål om at nå 1,3 mio. abonnenter på streamingtjenesten TV 2 Play. Fokus hos den statsejede tv-station ligger i de kommende år på indholdsinvesteringer og digital udvikling.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs