MediaWatch

Amerikansk tv-selskab ansætter dansk pressechef

Tidligere TV 2- og TV3-pressechef Bo Andersen slutter sig til A+E Networks voksende nordiske engagement.

Det amerikanske tv-selskab A+E Networks har ansat Bo Andersen som PR Manager for den nordiske region.

Han får ansvaret for relationerne til forretningspartnere og til forbrugere i de nordiske lande.

Han slutter sig til Trade Marketing Manager Rikke Bo Lundberg, som blev ansat i august. Teamet er baseret i A+E Networks UK’s nordiske hovedkontor i København.

Bo Andersen har over 16 års erfaring fra tv-branchen, bl.a. som pressechef hos Viasat Broadcasting i London og kommunikationschef hos TV 2 Sport. Senest har han været ansvarlig for produktkommunikation og sociale medier hos Viasat i Danmark.

A+E Networks tilbyder kanalen History via en række distributører i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Søsterkanalen H2 HD lanceres i Danmark den 12. november.

Ny tv-kanal til fans af historie

Christian Høyer til A&E Networks 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs