MediaWatch

Amerikansk tv-selskab ansætter dansk pressechef

Tidligere TV 2- og TV3-pressechef Bo Andersen slutter sig til A+E Networks voksende nordiske engagement.

Det amerikanske tv-selskab A+E Networks har ansat Bo Andersen som PR Manager for den nordiske region.

Han får ansvaret for relationerne til forretningspartnere og til forbrugere i de nordiske lande.

Han slutter sig til Trade Marketing Manager Rikke Bo Lundberg, som blev ansat i august. Teamet er baseret i A+E Networks UK’s nordiske hovedkontor i København.

Bo Andersen har over 16 års erfaring fra tv-branchen, bl.a. som pressechef hos Viasat Broadcasting i London og kommunikationschef hos TV 2 Sport. Senest har han været ansvarlig for produktkommunikation og sociale medier hos Viasat i Danmark.

A+E Networks tilbyder kanalen History via en række distributører i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Søsterkanalen H2 HD lanceres i Danmark den 12. november.

Ny tv-kanal til fans af historie

Christian Høyer til A&E Networks 

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs