MediaWatch

Ny tv-kanal til fans af historie

Canal Digitals abonnenter får en ekstra historiekanal i tv-pakken, når A+E's tv-kanal 'H2' får dansk premiere til november.

Den historiske underholdningskanal H2 introduceres i Danmark den 12. november 2014. Den distribueres af Canal Digital og vil dermed nå ud til mere end 700.000 nordiske husstande.

Det oplyser det amerikanske tv-selskab A+E Networks, der ejer H2. Den nye historiekanal følger i fodsporene på A+E Networks' 'History', som blev lanceret i Norden tilbage i 2007.

Fokus på H2 er en kombination af egenproduktioner med information og underholdende historieundervisning.

"H2 er det perfekte supplement til 'History', og kanalen giver seerne mulighed for at dykke endnu længere ned i vores fascinerende verdenshistorie, de store personligheder og afgørende historiske begivenheder,” siger A+E's danske repræsentant, Christian Høyer, der har titel af Nordic Sales Distribution Director for A+E Networks UK.

Premiereprogrammerne inkluderer blandt andre The World Wars, Decoded og Ancient Aliens.

H2 er på nuværende tidspunkt i mere end 40 lande.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs