MediaWatch

Ny tv-kanal til fans af historie

Canal Digitals abonnenter får en ekstra historiekanal i tv-pakken, når A+E's tv-kanal 'H2' får dansk premiere til november.

Den historiske underholdningskanal H2 introduceres i Danmark den 12. november 2014. Den distribueres af Canal Digital og vil dermed nå ud til mere end 700.000 nordiske husstande.

Det oplyser det amerikanske tv-selskab A+E Networks, der ejer H2. Den nye historiekanal følger i fodsporene på A+E Networks' 'History', som blev lanceret i Norden tilbage i 2007.

Fokus på H2 er en kombination af egenproduktioner med information og underholdende historieundervisning.

"H2 er det perfekte supplement til 'History', og kanalen giver seerne mulighed for at dykke endnu længere ned i vores fascinerende verdenshistorie, de store personligheder og afgørende historiske begivenheder,” siger A+E's danske repræsentant, Christian Høyer, der har titel af Nordic Sales Distribution Director for A+E Networks UK.

Premiereprogrammerne inkluderer blandt andre The World Wars, Decoded og Ancient Aliens.

H2 er på nuværende tidspunkt i mere end 40 lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs