MediaWatch

Kim Bildsøe: Camre er usædvanlig grov

Kim Bildsøe Lassen, DR, forsvarer Manu Sareen og Erkan Özden efter et Facebook-angreb fra Mogens Camre.

Vært på TV Avisen Kim Bildsøe Lassen, DR, tager nu til genmæle efter et Facebook-angreb fra Mogens Camre, tidligere EU-parlamentsmedlem for Dansk Folkeparti (DF), skriver Tv2.dk.

I en Facebook-update fredag kommenterede Mogens Camre både på Manu Sareen, social- , ligestillings- og integrationsminister, og Erkan Özden, journalist på DR.

"Jeg havde en underlig fornemmelse, da jeg så DR1's tv-avis her til aften. En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten, interviewer en integrationsminister, som er inder. De drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark," skrev Mogens Camre blandt andet.

TVA's Kim Bildsøe Lassen siger til Tv2.dk, at det er en helt usædvanlig grov og ubehagelig beskrivelse af det arbejde, Erkan Özden udfører.

I en Facebook-update skriver DR-værten blandt andet til Mogens Camre, at hans bemærkninger ikke er funderet i faglige, indholdsmæssige problemer, men udelukkende i noget, som Bildsøe ikke fatter, Mogens Camre mener er relevant.

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs