MediaWatch

DR1 går i luften med ny tidlig TV Avis

Nyhedskrigen mellem DR og TV 2 skærpes, når DR1 om kort tid lancerer den fjerde TV Avis i aftenfladen - kl. 17.50.

Fra 7. januar vil DR1 fange danskerne tidligere på aftenen med en ny 10-minutters TV Avis kl. 17.50. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Tine Gøtzsche og Klaus Bundgård Povlsen skal som faste værter på TV Avisen kl. 18.30 også stå i spidsen for det nye tidlige nyhedsoverblik.

"På DR1 vil vi gerne give seerne et godt sted at begynde deres aften. Det sker i selskab med to af TV Avisens stærke værter, Tine Gøtzsche eller Klaus Bundgård Povlsen. Her får seerne de vigtigste nyheder fra ind- og udland, og man får billeder på de nyheder, man har hørt om eller læst om på nettet," siger Naja Nielsen, chef for TV Avisen, i en meddelelsen.

Omlægning fuldført
TV Aviserne er et centralt element i revitaliseringen af DR1's aftenflade, der blev påbegyndt i starten af efteråret, og med premieren d. 7. januar på udsendelsen kl. 17.50 er hele omlægningen af nyhedsstrategien på DR1 færdiggjort, skriver DR.

Tv Avisen bliver den fjerde i aftenfladen og ligner et modtræk til TV 2's seneste ryk på nyhedsfronten med nyhedsudsendelser kl. 15 og kl. 17 og forbedret samspil mellem Nyhederne kl. 18 og 19.

Ud over nyhedsoverblikket 17.50, som DR Update hidtil har stået for, sender DR1 TV Avisen kl. 18.30 og kl. 19.55 en kort udsendelse på tre minutter med de faste værter Kim Bildsøe Lassen, Lillian Gjerulf Kretz og Kåre Quist, der også er ansigterne på nyhedsflagskibet 21.30.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere