MediaWatch

Tidligere Viaplay-chef til TV 2 Play

Den nye produktchef på TV2 Play bliver Viaplays tidligere danske produkt- og landechef, Bo Bergstedt, der forlod MTG i juli.

TV 2 har ansat en ny produktchef for TV 2 Play, som delvis erstatning for Play-kanalchef Mikkel Wolf Rasmussen, der netop er skiftet til Advice.

Den nye Play-produktchef er Viaplays tidligere danske produkt- og landechef, Bo Bergstedt. 

"Vi står overfor en yderligere satsning på TV 2 Play, som omfatter både indhold, teknik, brugeroplevelse og tilgængelighed på flere platforme. Det er en stor fælles indsats, som skal lykkes på tværs af koncernen, og der har vi en klar forventning til at Bo vil blive en ny katalysator i vores udvikling," siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, i en pressemeddelelse.

Inden Viaplay arbejdede Bo Bergstedt som COO hos den tekniske serviceudbyder Xstream. Han skal bl.a. være med til at sikre, at TV 2 Play fortsat er konkurrencedygtig i forhold til konkurrerende tjenester, og at tjenesten lever op til brugernes stigende forventninger.

Sune Roland, der er kanalchef for TV 2s nichekanaler, har også fået ansvaret for TV 2 Play, der dermed organisatorisk er en kanal på niveau med TV 2 Zulu, TV 2 Charlie og TV 2 Fri.

Advice snupper TV 2-chef‏

Viaplay-chef er fratrådt jobbet

Streaming-tv svarer til at køre en ny Tesla Model S

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs