MediaWatch

DR's nye kulturgeneral fylder 50

Tine Smedegaard Andersen, der for nylig skiftede en lang karriere i forlagsbranchen ud med stillingen som kulturdirektør i DR, kan fejre rund fødselsdag i dag.

Foto: DR

DR's kulturdirektør Tine Smedegaard Andersen fylder 50 år i dag, onsdag.

Tine Smedegaard Andersen tiltrådte som kulturdirektør i DR den 1. juni 2014. Hun kom fra en karriere i bogbranchen og en af forlagsbranchens største stillinger som medlem af koncerndirektionen i Gyldendal. 

Hun skiftede bogbranchen ud med mediebranchen for at stå i spidsen for DR Kultur - ét af de brede og markante områder i DR, som blandt andet omfatter DR's koncerthus, ni kor og orkestre, P2, P3, DR Tro og DR Fiktion.

Bredden i DR Kultur går godt i tråd med Tine Smedegaard Andersens interesser og karriereforløb. Hendes karriereblad spænder det lige fra en uddannelse i teologi over ansættelse som ung chef i Kulturministeriet, til chefjob inden for markedsføring og senere topledelse.

DR henter ny kulturdirektør i forlagsbranchen 

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs