Dansk chef skal lede Eniros globale satsning

Eniro Danmarks direktør, Stefan Kercza, skal fremover også stå i spidsen for det nye datterselskab Eniro Global.

Eniro Danmarks adm. direktør, 49-årige Stefan Kercza, bliver chef for det nye datterselskab Eniro Global, der skal udvikle løsninger til det internationale marked.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Stefan Kercza fortsætter som direktør for Eniro Danmark, men får derudover det strategiske ansvar for Eniro-koncernens satsning på det globale marked.

Eniros søge- og marketingplatform skal i første omgang lanceres i de Forenede Arabiske Emirater, som første resultat af en aftale med teleselskabet Etisalat, der har base i Mellemøsten, Afrika og Asien.

”Jeg er meget glad for at være blevet valgt til at udvikle Eniros globale forretning. Vores digitale platform for lokalsøgning har tiltrukket sig international opmærksomhed, og vi har nu besluttet at udnytte dette potentiale til at sikre yderligere vækst,” siger Stefan Kercza i meddelelsen.

Stefan Kercza har været direktør for Eniro Danmark siden 2011 og har mere end 20 års ledererfaring fra telebranchen bl.a. som tidligere adm. direktør for et af Telenor-datterselskabet Uninors regionale selskaber i Indien og før det salgs- og marketingdirektør hos Telenor i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Andreas Marckmann Andreassen er adm. direktør og ansv. chefredaktør hos Fagbladet Folkeskolen. | Foto: Jacob Nielsen

Klumme: Fem ting jeg har lært om ledelse

Peter Nørrelund har i Viaplay Group den engelske titel "Viaplay Group EVP og Chief Sports Officer. | Foto: Viaplay Group

Sportsdirektør stopper i Viaplay Group

For abonnenter