MediaWatch

Dansk chef skal lede Eniros globale satsning

Eniro Danmarks direktør, Stefan Kercza, skal fremover også stå i spidsen for det nye datterselskab Eniro Global.

Eniro Danmarks adm. direktør, 49-årige Stefan Kercza, bliver chef for det nye datterselskab Eniro Global, der skal udvikle løsninger til det internationale marked.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Stefan Kercza fortsætter som direktør for Eniro Danmark, men får derudover det strategiske ansvar for Eniro-koncernens satsning på det globale marked.

Eniros søge- og marketingplatform skal i første omgang lanceres i de Forenede Arabiske Emirater, som første resultat af en aftale med teleselskabet Etisalat, der har base i Mellemøsten, Afrika og Asien.

”Jeg er meget glad for at være blevet valgt til at udvikle Eniros globale forretning. Vores digitale platform for lokalsøgning har tiltrukket sig international opmærksomhed, og vi har nu besluttet at udnytte dette potentiale til at sikre yderligere vækst,” siger Stefan Kercza i meddelelsen.

Stefan Kercza har været direktør for Eniro Danmark siden 2011 og har mere end 20 års ledererfaring fra telebranchen bl.a. som tidligere adm. direktør for et af Telenor-datterselskabet Uninors regionale selskaber i Indien og før det salgs- og marketingdirektør hos Telenor i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs