MediaWatch

Krak-ejer varsler lukning af Aarhus-kontor

Eniro Danmark vil samle telesalget i København og varsler lukning af Aarhus-kontoret, der beskæftiger 90 medarbejdere. Afdeling i Viborg styrkes.

Som et led i en centralisering af salget varsler Eniro Danmark store ændringer i organisationen i begyndelsen af det nye år.

Koncernens kontor i Aarhus, der beskæftiger 90 medarbejdere står til lukning, skriver søgevirksomheden bag bl.a. Krak og De Gule Sider i en pressemeddelelse.

”Vi har været glade for at være i Aarhus. Men vi må også konstatere, at det koster at være spredt på flere adresser – både i relation til samarbejde, videndeling, effektivitet og driftsomkostninger. Derfor påtænker vi at flytte aktiviteterne i Aarhus til Storkøbenhavn og samtidig opruste vores Viborg-kontor, der betjener en stærk lokal del af vores forretning,” siger Stefan Kercza, administrerende direktør i Eniro Danmark A/S i meddelelsen.

Det er primært en gruppe af sælgere på knap 60 medarbejdere, der vil blive påvirket af lukningen, men der er i udgangspunktet ikke tale om en nedbemanding, oplyser Eniro. Facit afhænger af, hvor mange medarbejdere der vælger at rykke med til København eller Viborg.

”Sammen med medarbejderne skal vi nu bruge de næste par uger på blandt andet at drøfte, hvordan vi kan bane vejen for, at flest muligt fortsætter i virksomheden, uanset hvor vi lander,” siger Stefan Kercza.

Omstruktureringen er et led i en større strategisk omlægning i det svenske moderselskab Eniro AB. Eniro Danmark regner med at have en endelig afklaring inden udgangen af januar.

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs