MediaWatch

GroupM henter endnu en tidl. Aegis-direktør

Carat's Heinrich Thomsen indsættes i ny tværgående GroupM-funktion som 'Head of GroupM Commercial and Client Development'

GroupM har oprettet en ny stilling som 'Head of GroupM Commercial & Client Development' på tværs af alle gruppens bureauer.

Posten udfyldes af Heinrich Thomsen, der senest har haft godt otte år hos Carat. I oktober sagde han sit job som COO op uden at have et nyt på hånden, skriver BureauBiz.

Heinrich Thomsen, der sad i bestyrelsen i Dentsu Aegis Media og var ansvarlig for Carats kontaktsektion, trængte efter godt otte år til at udfordre sig selv, oplyser han.

Heinrich Thomsens tværgående rolle skal skabe synergi mellem GroupM bureauerne, primært i forhold til processer og vidensdeling.

GroupM snupper Mikael Ostenfeld fra Aegis

Han følger en anden Aegis-chef, der også netop er tiltrådt hos GroupM, Mikael Ostenfeld, der er startet som Trading Director. Ostenfeld forlod dog Dentsu Aegis for ét år siden, men har haft en konkurrenceklausul. Også Mikael Ostenfelds stilling er nyoprettet.

Både Mikael Ostenfeld og Henrich Thomsen refererer til Jonas Hemmingsen, der er chef for GroupM i Norden.

Mediabureau-vagthund ansætter IUM-direktør

GroupM snupper searchchef fra OMG 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs