TV 2 Lorry laver strukturændring efter nyhedschefs opsigelse

Tv-stationen har valgt af nedlægge nyhedschefsrollen og samler i stedet ansvaret for den redaktionelle linje under indholds- og redaktionscheferne.
Foto: PRIVATFOTO
Foto: PRIVATFOTO

Michael Robak har tidligere på ugen valgt at sige sin stilling op som nyhedschef på TV 2 Lorry, skrev han ifølge Journalisten på Facebook.

Det har medført, at TV 2-regionen har besluttet at iværksætte en strukturændring, hvor man nedlægger nyhedschefsrollen, skriver adm. direktør i TV 2 Lorry, Morten Kjær Petersen, i en mail til MediaWatch.

Indholdschef Nanna Andreasen bliver chef for redaktionscheferne på tv-stationen, som samlet vil blive ansvarlige for TV 2 Lorrys redaktionelle linje.

Derudover har man ansat Jesper Friis som redaktionschef for tv. Han vil udgøre redaktionschefholdet sammen med Frederik Alexander Vording, der er redaktionschef for sociale medier og Søndagsmagasinet, og Mathilde Fisher Thomsen, som er redaktionschef for webindhold.

Mere administrativt end forventet

Årsagen til, at Michael Robak valgte at sige sit job op, var, at den journalistiske del fyldte for lidt i rollen.

”Jeg er først og fremmest journalist, og jobbet som nyhedschef viste sig at være langt mere administrativt, end jeg havde forstået og håbet på,” skriver han ifølge Journalisten, men melder, at afskeden med TV 2 Lorry sker ”i god ro og orden.”

Michael Robak skiftede til TV 2 Lorry i foråret, hvor han kom fra en stilling som redaktør på TV 2 News.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også