MediaWatch

DJ skal finde ny chefforhandler efter få måneder

Dansk Journalistforbund står uden forhandlingschef, da den nuværende chef for afdelingen Arbejdsliv forlader stillingen for at blive direktør i Præsteforeningen.

Lars Qvistgaard, der i 2018 var formand for Akademikerne. | Foto: Jens Dresling

Lars Qvistgaard satte sig 1. marts i stolen som chef for afdelingen Arbejdsliv i Dansk Journalistforbund (DJ), og nu, små fire måneder senere, står pladsen til at blive tom igen, skriver DJ på sin hjemmeside.

I stedet for at stå i spidsen for afdelingen, som både rummer ansvaret for overenskomster og rådgivning til forbundets medlemmer om karriere og trivsel, bliver Lars Qvistgaard fra 1. august direktør for Præsteforeningen. Han bliver formelt i journalistforbundet indtil midten af juli, som skal give tid til at finde ud af ”hvad der skal ske på den anden siden af ferien” i afdelingen, fremgår det.

Lars Qvistgaard overtog stillingen i Dansk Journalistforbund fra Claus Iwersen, der havde ledt an i overenskomstforhandlinger for medlemmerne i mere end tyve år.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs