MediaWatch

Mandag Morgen hyrer redaktør for ledelsesstof

Ny redaktør er ifølge ansv. chefredaktør på Mandag Morgen, Tanja Nyrup Madsen, den perfekte profil til at fremme indhold målrettet ledere.

Foto: Screenshot

Mandag Morgen har ansat Stine Bjerre Herdel som skrivende redaktør med ansvar for mediets ledelsesstof, skriver Tanja Nyrup Madsen, chefredaktør på Mandag Morgen, på LinkedIn.

”To ud af tre MM-læsere er allerede i dag ledere, så udgangspunktet er ret godt - men vi vil i endnu højere grad gøre Mandag Morgen til det sted, hvor videbegærlige og ambitiøse ledere både kan finde ny viden om ledelse og finde hinanden. Den opgave har Stine den perfekte profil til,” skriver Tanja Nyrup Madsen bl.a.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs