MediaWatch

Mandag Morgen får overenskomst

Specialmediet under Altinget-koncernen har efter knap 33 år uden nu fået en overenskomst.

Foto: Screenshot

Medarbejderne på ugebrevet Mandag Morgen har næsten 33 år efter specialmediet blev etableret nu fået en overenskomst. Det skriver mediets journalist Andreas Baumann på Twitter, refererer Journalisten.

Mandag Morgen er en del af Altinget-koncernen Alrow Media, og Mandag Morgens journalister bliver da også omfattet af samme overenskomst, som journalisterne i søsterselskabet.

Mandag Morgen har ifølge sin hjemmeside otte redaktører, journalister og praktikanter samt en håndfuld redaktionsassistenter og grafiske medarbejdere. Tanja Nyrup Madsen er chefredaktør for mediet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs