MediaWatch

Tidligere nordisk Discovery-chef får nyt ansvar efter fusion

Efter fusionen mellem Warner Bros. og Discovery er et nyt ledelseshold nu sat. James Gibbons, som tidligere var Discoverys direktør for Norden, får nu ansvaret for bl.a. Australien og New Zealand.

James Gibbons, direktør i Warner Bros. Disoverys afdeling for Japan, Australien og New Zealand. | Foto: DISCOVERY NETWORKS/PR

Warner Bros. Discovery er ved at have besat de ledende stillinger i selskabet efter fusionen, som blev realiseret tidligere på året. Bl.a. er der nu styr på, hvem der skal stå for selskabets regionale afdelinger globalt. Det skriver TBI Vision.

En af dem er James Gibbons, som tidligere har været direktør for Discovery i Norden, Storbritannien og Irland. Han skal nu have ansvaret for en helt anden del af verden, nemlig Japan, Australien og New Zealand. James Gibbons tiltrådte som nordisk Discovery-chef i begyndelsen af 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs