MediaWatch

Geelmuyden Kiese udnævner ny partner

Kommunikationsbureauet har fundet en ny partner i egne rækker, hvilket bringer antallet af skandinaviske partnere op på ti.

Rasmus Nygaard-Winther. | Foto: PR/Geelmuyden Kiese/Ritzau Scanpix

Efter godt tre år arbejde med public affairs i Geelmuyden Kiese er Rasmus Nygaard-Winther blevet udnævnt som ny partner i kommunikationsbureauet, skriver Journalisten.

Siden han blev ansat i 2019, har Rasmus Nygaard-Winther arbejdet med en række danske og internationale kunder - særligt i energisektoren - og med udnævnelsen som partner udgøres Geelmuyden Kieses skandinaviske partnerskab nu af ti partnere, skriver Journalisten.

Rasmus Nygaard-Winther har en fortid som embedsmand og i forskellige kommunikationsstillinger, og han optages ifølge Journalisten i partnerkredsen, efter at han har leveret positive resultater og genopbygget public affairs som et forretningsområde i Geelmuyden Kiese.

"Rasmus kombinerer det bedste fra Slotsholmen med det bedste fra erhvervslivet og har en veludviklet forståelse for strategisk kommunikation," siger Karne Lykkebo, Group Managing Partner i Geelmuyden Kiese, til fagbladet.

Geelmuyden Kiese skriver på sin hjemmeside, at det er Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau med kontorer i København, Oslo, Stockholm og Bergen. Bureauet har over 140 ansatte og blev etableret i 1989.

Geelmuyden Kiese sat til salg

Google opsiger samarbejde med dansk bureau

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs