MediaWatch

Geelmuyden Kiese sat til salg

Ejer og grundlægger af det store nordiske kommunikationsbureau med dansk topchef mener, at et salg vil være på plads i september.

Foto: PR/Geelmuyden Kiese

Salgsskiltet er plantet foran det partnerejede kommunikationsbureau Geelmuyden Kiese grundet alderen på dets omdiskuterede grundlægger, Hans Geelmuyden. Det skriver Journalisten og Finansavisen i Norge.

"Jeg er 64 år, og derfor er jeg nødt til at tænke på fremtiden,” siger han til Finansavisen.

For godt et år siden trådte Hans Geelmuyden tilbage fra posten som adm. direktør for bureauet efter længere tids skarp kritik for udtalelser, som han selv har erkendt var racistiske. Han fortsatte som ejer og bestyrelsesformand for bureauet og som seniorrådgiver for bureauet i Norge.

Karne Lykkebo, bureauets chef i Danmark, overtog efterfølgende topposten for bureauets samlede aktiviteter.

Selskabet har omkring 150 medarbejdere på tværs af kontorer i Bergen, København, Oslo og Stokholm og leverer tjenester inden for strategisk kommunikation, public relations, public affairs, design og reklame.

Ifølge Geelmuyden Kiese selv omsatte bureauet i 2019 for 221 mio. norske kr., svarende til 153 mio. kr.

Dansk direktør stiller sig i spidsen for nordisk kommunikationsbureau

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs