MediaWatch

Geelmuyden Kiese sat til salg

Ejer og grundlægger af det store nordiske kommunikationsbureau med dansk topchef mener, at et salg vil være på plads i september.

Foto: PR/Geelmuyden Kiese

Salgsskiltet er plantet foran det partnerejede kommunikationsbureau Geelmuyden Kiese grundet alderen på dets omdiskuterede grundlægger, Hans Geelmuyden. Det skriver Journalisten og Finansavisen i Norge.

"Jeg er 64 år, og derfor er jeg nødt til at tænke på fremtiden,” siger han til Finansavisen.

For godt et år siden trådte Hans Geelmuyden tilbage fra posten som adm. direktør for bureauet efter længere tids skarp kritik for udtalelser, som han selv har erkendt var racistiske. Han fortsatte som ejer og bestyrelsesformand for bureauet og som seniorrådgiver for bureauet i Norge.

Karne Lykkebo, bureauets chef i Danmark, overtog efterfølgende topposten for bureauets samlede aktiviteter.

Selskabet har omkring 150 medarbejdere på tværs af kontorer i Bergen, København, Oslo og Stokholm og leverer tjenester inden for strategisk kommunikation, public relations, public affairs, design og reklame.

Ifølge Geelmuyden Kiese selv omsatte bureauet i 2019 for 221 mio. norske kr., svarende til 153 mio. kr.

Dansk direktør stiller sig i spidsen for nordisk kommunikationsbureau

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs