MediaWatch

Skandinavisk podcastproducent hyrer redaktionschef i Danmark

Forfatter, journalist og radiodokumentarist bliver redaktionschef i produktionsselskabet Filts danske afdeling, som producerer radioprogrammer og podcasts for bl.a. DR, Podimo og Ekstra Bladet.

Foto: Anders Elfström

Rebecca Bach-Lauritsen er blevet ansat som redaktionschef for radio- og podcastproducenten Filt Cph. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte redaktionschef har bl.a. arbejdet med podcast og radio for DR og står bl.a. bag podcasten "Hvert år i oktober" på DR om sin fars død. Hun er desuden forfatter til flere børnebøger og har arbejdet på DR's børnekanal Ramasjang.

"Rebeccas lange erfaring fra public service, kommerciel radio og podcasts og store kontaktnet i de danske medier er et perfekt match med Filts ambitioner om at vokse i Danmark i denne spændende tid for podcasts og lyd," udtaler Anders Elfström, direktør i Filt.

Filt er et skandinavisk produktionsselskab inden for lyd med DR, finske Yle, svenske SR og norske NRK på kundelisten og producerer podcasts for tjenester som Podimo, Spotify, medier som Ekstra Bladet og Politiken og kommunikationspodcasts til virksomheder og organisationer.

Filt blev etableret i Stockholm i 2002 og kom til Danmark i 2016.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs