MediaWatch

Tidligere Loud-direktør får job som kommunikationschef

Louds programdirektør og ansigt udadtil indtil efteråret 2021, Ann Lykke Davidsen, bliver kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Få måneder efter Ann Lykke Davidsen blev skiftet ud på posten som programdirektør på dab-kanalen Loud, rykker hun nu branche og bliver ny kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund. Det oplyser hun på Linkedin.

"Jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg d. 17. januar tiltræder som Kommunikationschef for DHL - Dansk Håndbold Forbund.
Jeg har længe ønsket et brancheskifte med mulighed for at udvikle videre på mine kompetencer og få nogle nye, så jeg er fuld af begejstring og forventningsglæde over at skulle træde ind på en bane, der både har en perlerække af fantastiske landshold og som samtidig dyrker talentudvikling, fællesskab og lokal vækst på tværs af hele landet," skriver Ann Lykke Davidsen blandt andet.

Ann Lykke Davidsen forlod Radio Loud i august efter at have stået i spidsen for kanalen siden ansøgningen om sendetilladsen blev indsendt, og de første spadestik til ungdomskanalen blev taget i efteråret 2019.

Årets jobhop i mediebranchen anno 2021

Overblik: Historien om Radio Loud 

Radio Loud har på halvandet år skiftet ledelse, ejer, målgruppe - og snart også navn

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs