MediaWatch

Tidligere Loud-direktør får job som kommunikationschef

Louds programdirektør og ansigt udadtil indtil efteråret 2021, Ann Lykke Davidsen, bliver kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Få måneder efter Ann Lykke Davidsen blev skiftet ud på posten som programdirektør på dab-kanalen Loud, rykker hun nu branche og bliver ny kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund. Det oplyser hun på Linkedin.

"Jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg d. 17. januar tiltræder som Kommunikationschef for DHL - Dansk Håndbold Forbund.
Jeg har længe ønsket et brancheskifte med mulighed for at udvikle videre på mine kompetencer og få nogle nye, så jeg er fuld af begejstring og forventningsglæde over at skulle træde ind på en bane, der både har en perlerække af fantastiske landshold og som samtidig dyrker talentudvikling, fællesskab og lokal vækst på tværs af hele landet," skriver Ann Lykke Davidsen blandt andet.

Ann Lykke Davidsen forlod Radio Loud i august efter at have stået i spidsen for kanalen siden ansøgningen om sendetilladsen blev indsendt, og de første spadestik til ungdomskanalen blev taget i efteråret 2019.

Årets jobhop i mediebranchen anno 2021

Overblik: Historien om Radio Loud 

Radio Loud har på halvandet år skiftet ledelse, ejer, målgruppe - og snart også navn

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs