MediaWatch

Nordisk Film Biografer udpeger ny marketingchef

Booking- og marketingafdelingerne i landets største biografkæde bliver et nyt selvstændigt ansvarsområde, som bliver lagt i hænderne på hidtidig bookingchef i Nordisk Film Biografer.

Foto: PR/Nordisk Film Biografer

Efter godt fire år som bookingchef med anvar for programplanlægning i Nordisk Film Biografer, har Søren Søndergaard per 1. november fået udvidet sit ansvarsområde til også at dække biografkædens marketingafdelinger. Det oplyser Egmont, som Nordisk Film Biografer er en del af, i en pressemeddelelse.

Stillingen som chef for marketing og booking er nyoprettet, fremgår det.

Søren Søndergaard har været en del af Nordisk Film Biografer siden 2006 - først som web- og contentmanager og siden 2010 som chefredaktør for biografsiden Kino.dk, inden han i 2017 blev bookingchef.

"Søren Søndergaard har et indgående kendskab til film- og biografmarkedet samt de markedsdynamikker, som hersker nationalt som lokalt. Han har et godt kommercielt flair og er meget vellidt både i Nordisk Film og i resten af branchen. Han er derfor den helt rette til at styrke og synkronisere Nordisk Film Biografers salgsdrevne aktiviteter på gæstebesøg og billetsalg," siger Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer Danmark, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs