MediaWatch

Nordisk Film TV hapser producent fra DR

En ny udviklingsproducent med kompentencer inden for event- og faktaformater skal styrke Nordisk Film TV's position inden for genrene.

Foto: PR / Banijay

Produktionsselskabet Nordisk Film TV skal ligge i front, når det gælder tv-produktioner af større begivenheder og nye dokumentar-formater, og har til det formål hentet William Abrahamsen ind som ny udviklingsproducer.

Det skriver Nordisk Film TV i en pressemeddelelse.

William Abrahamsen kommer direkte fra en lignende stilling hos DR, hvor han siden 2019 bl.a. har været producent på formater som "Du så os date" og "Tro til salg" og dette års "P3 Guld". Før det han haft kortere ansættelser med udvikling som omdrejningspunkt, bl.a. som udviklingschef for produktionsselskabet Laud People i 2019 og udviklingsredaktør i Warner Bros TV's danske afdeling.

"William har vist sig som en af branchens mest kreative udviklere i præcis de genrer, som Nordisk Film TV vil være bedst i. Vi vil altid gerne stå endnu stærkere indenfor både events og den formaterede fakta, og her kommer William med både idéer og erfaring, som passer godt med vores mål," siger Nicolai Würtz, kreativ chef i Nordisk Film TV i meddelelsen.

William Abrahamsen fremhæver Nordisk Film TV's størrelse som en faktor for skiftet.

"Nordisk Film TV er på mange områder spydspids og isbryder i branchen, og har talenter og muskler, der gør, at de største ideer og vildeste drømme kan eksekveres," siger William Abrahamsen i meddelelsen.

Han smider DR-kasketten ud og trækker i arbejdstøjet hos Nordisk Film TV 15. november.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs