MediaWatch

Magasinredaktør stopper hos Egmont

Chefredaktør på Egmont-magasinerne Boligliv og Alt Interiør siger farvel til Egmont efter 12 år.

Foto: PR/Egmont

Opdateret kl 15.59 med oplysninger fra magasindirektør Tina Nikolaisen.

Nicola Kragh Riis, der siden 2010 har stået i den redaktionelle spids for en række magasiner fra Story House Egmont, stopper i koncernen.

Det skriver hun selv på Linkedin.

I sin tid hos Egmonts magasiner har hun bl.a. været boligredaktør for Alt for damerne og chefredaktør på Boligliv og Alt Interiør - sidstnævnte var hun selv med til at skabe. Hun har desuden været tilknyttet podcasten "Hjem Kære Hjem" på Egmonts podcastplatform Talk Town.

"I dag har jeg sagt farvel til Egmont efter 12 fantastiske år. Jeg har stået bag tæt på 1.000 printudgivelser, født mit eget drømmemagasin ALT Interiør, styrket Boliglivs kreative brandposition, lavet podcast om indretning, udtænkt og udført kreative content marketing-samarbejder, produceret influentsamarbejder og vækstet Instagram-profiler, holdt foredrag om trends og deltaget i tv-programmer. Nu venter nye eventyr med mig selv som bosslady," skriver Nicola Kragh Riis.

I opslaget fremgår det ikke konkret, hvad der har fået hende til at indstille arbejdet hos Egmont, eller hvad fremtiden bringer.

Magasindirektør i Storyhouse Egmont, Tina Nikolaisen, oplyser til MediaWatch, at stillingen som chefredkatør på Boligliv er nedlagt, og opgaverne fordelt mellem andre redaktører. Hun afviser samtidig, der er andre ændringer.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs